Főoldal

         Százszorszép Művészeti           

                    Bázisóvoda

                       5600 Békéscsaba Wlassics sétány 4/1
                                    Tel.: 66/637-300
                    E-mail: szazszorszep.ovi@t-online.hu


 

 Közlemény az óvoda újranyitásáról

 

Az óvodák újranyitásáról szóló 215/2020.(V20.) Korm. rendelet alapján az alábbi változások lépnek életbe.

1. 2020. május 25. naptól a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda a vészhelyzet kihirdetése előtti szokásos rendben kezd működni, azzal a kikötéssel, hogy a szülők az óvoda bejárati ajtójáig kísérhetik gyermekeiket. Délután jó idő esetén az udvari kiskapunál vehetők át a gyermekek, rossz időjárás esetén az óvoda bejárati ajtójánál.

2. Természetesen a mostani helyzetben lehetővé tesszük, hogy azok, akik továbbra is otthon szeretnék megoldani gyermekük felügyeletét, azok megtehessék!

3. Kérem Önöket, hogy a tervezhetőség, illetve a gyermek étkeztetésének biztosítása érdekében jelezzék előre az óvodavezetőnek (telefonon 66/637-300, vagy e-mailben: szazszorszep.ovi@t-online.hu ) a gyermekük óvodai igénybevételének kezdő napját! A jelzés napját követő második munkanapon van lehetőség, (pl. hétfő reggeli (9 óráig) jelzés esetén szerdai étkezési lehetőség) gyermekük óvodába hozatalára.

4. 2020. május 25. naptól a rendkívüli szünetben biztosított elviteles egyszeri meleg étkezés igénybevételére nincs lehetőség.

5. A Százszorszép Művészeti Bázisóvoda egész nyáron üzemelni fog, nem vesszük igénybe a Kormány által engedélyezett két hetes zárást.

6. Tömeges rendezvényeket (évzáró, majális, nagycsoportosok búcsúztatása, juniális) NEM LEHET SZERVEZNI!

7. Az óvodánk csoport összevonásokkal fog működni, (mint az előző évek nyári időszakában), nem biztos, hogy a gyermekük a saját csoportjában, illetve a saját óvodapedagógusaikkal lesznek együtt.

Kérjük a megértésüket és együttműködésüket.

 

 

DESIGNER: A-TEAM ©
EXP